• Povečaj velikost pisave
  • Privzeta velikost pisave
  • Pomanjšaj velikost pisave
Pogoji naročanja natisni E-pošta

1. ODDAJA NAROČILA:
Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Naročilo čaka na obdelavo in na tej stopnji ima kupec v roku dveh ur možnost tudi naročilo preklicati. Naročilo se lahko prekliče preko elektronske pošte. Po preteku dveh ur od prejema naročila ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.

2. NAROČANJE, CENE IZDELKOV:
Naročanje v spletni trgovini poteka 24 ur, vse dni v tednu. Izbirate in naročate lahko artikle, ki so na voljo v seznamu artiklov. Vse navedene cene so v EUR, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila. Cene na strani se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Zaradi narave poslovanja preko interneta se ponudba ažurira in spreminja pogosto in hitro. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog.

3. MOŽNOST ZAMENJAVE ALI VRAČILA BLAGA:
a) Prva možnost je, da nam kupljeno blago pošljete nazaj in zamenjali vam ga bomo z drugim blagom. V kolikor novo blago stane več, vam vrnjeno blago vzamemo v račun, razliko pa boste doplačali. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec.
b) Kupcu pripada pravica, da v 15 dneh vrne kupljeno blago brez kakršne koli odškodnine. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika najkasneje v 5-ih dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , blago pa vrniti v nadaljnjih 10 dneh. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

4. VAROVANJE PODATKOV:
Vsi podatki, ki nam jih posredujete preko NAROČILA (ime, priimek, naslov ...), so namenjeni izključno za našo interno obdelavo in jih nikakor ne posredujemo drugim organizacijam.

5. DOSTAVA PAKETA:
Blago, ki ga boste naročili v spletni prodajalni dekoracije.si, se pošlje v najkrajšem možnem času. To pomeni, da artikle na zalogi pošljemo ponavadi še isti dan. Za dostavo skrbi paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan, če pa vas ob dostavi ni doma, pa paket lahko prevzamete na najbližji pošti.
Paket gre od nas še isti dan, če je na zalogi in če naročilo oddate pravočasno, to je do 13. ure.
Če artikla nimamo na zalogi v našem skladišču, bo na dostavo potrebno počakati kak dan dlje. Seveda vam bomo posredovali podatek, koliko časa bo potrebno počakati na naročeno blago.

6. STROŠEK DOSTAVE:
Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo:
- za vse vrste artiklov: 4,74 EUR z 20% DDV

7. MOŽNOST NAPAK:
Dopuščamo možnost napak pri objavljenih opisih ali cenah izdelkov. Slike so lahko samo simbolične in ne odsevajo vedno dejanskega stanja.

 
 

Nakupovalna Košarica

Košara je prazna.

Prijava na e-AKCIJE

Vpišite vaš naslov in obveščali vas bomo o akcijah in novostih.
Uporabniško ime:
E-pošta:

Obvesti prijatelja

Obvesti preko e-pošte!

Prijava












Telefonski kontakt

Pokličite nas na brezplačno tel. številko

- 080 1231 -

Elektronski kontakt

Pošljite nam elektronsko pošto na

stenske@dekoracije.si

Delovni čas

Za vas poslujemo v sredo od 08.00 do 19.00 ure, v ponedeljek, torek, četrtek in petek od 08.00 do 16.00 ure, in v soboto od 09.00 do 13.00, v nedeljo in med prazniki pa počivamo.